Read the Passage Given Below and Give the Correct Answer.

Read the passage given below and the two statements that follow (given on the basis of the passage)

Four men are waiting at Delhi airport for a Mumbai flight. Two are doctors and the other two are a businessman. Two speak Gujarati and two speak Tamil. No two of the same profession speak the same language. Two are Muslims and two are Christians. No two of the same religion are of the same profession, nor do they speak the same language. The Tamil speaking doctor is a Christian.
a. The Christian-businessman speaks Gujarati.
b. The Gujarati-speaking doctor is a Muslim.

Which of the above statements is the correct conclusion?

  1. A only
  2. B only
  3. a and b
  4. a nor b
vijay Professor Asked on 28th July 2015 in Puzzles.
Add Comment
  • 1 Answer(s)

    Answer: (3) a and b

    Anurag Mishra Professor Answered on 30th July 2015.
    Add Comment
  • Your Answer

    By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.